Новини

Обучения през 2018 г.

Обучения през 2018 г.

В продължение на установените вече традиции и цели на Хепи Клъстер ДЗЗД, още в началото на 2018 г. продължиха курсовете и обученията за служителите на фирмите-членки на клъстера, като целта е да се надгради с нови знания и умения, наученото от предишни години. Служители от сектори кухня и суши участваха в обучения с известни шеф готвачи и придобиха знания по „Молекулярна…

Прочети повече
ХЕПИ ЦЕНТЪР /СЕВАСТОПОЛ/ ВАРНА Happy „Център” Варна, част от „Хепи Клъстер” ДЗЗД, победител в състезанието по Пейнтбол във Варна

ХЕПИ ЦЕНТЪР /СЕВАСТОПОЛ/ ВАРНА Happy „Център” Варна, част от „Хепи Клъстер” ДЗЗД, победител в състезанието по Пейнтбол във Варна

Отборът на Happy „Център”, от „Хепи Клъстер”ДЗЗД, е един от спечелилите отбори на финала на турнира по пейнтбол в регион Варна. Надпреварата бе организирана от „Пейнтбол” София, с богат опит в провеждането на подобен род събития. Състезанието се проведе в два региона – Варна и София и за пръв път толкова мащабно, в рамките на компанията. В продължение на два…

Прочети повече
САСА РАДИСЪН – НОВОТО ЧУДО В ЦЕНТЪРА НА СТОЛИЦАТА

САСА РАДИСЪН – НОВОТО ЧУДО В ЦЕНТЪРА НА СТОЛИЦАТА

Изцяло обновеният ресторант Саса - Радисън посреща гостите си с променена визия и концепция. След продължилия повече от месец ремонт, ресторантът се превръща във всекидневно заведение, а вечер, в дните от сряда до събота, ще има и Ди Джей. В тон с концепцията са внедрени и стандартите на Хепи клъстер за обслужване на клиентите, валидни за всички заведения, членове на клъстера.…

Прочети повече
ХЕПИ ДОСТАВКА НА 6 ГОДИНИ

ХЕПИ ДОСТАВКА НА 6 ГОДИНИ

Колегите от звено “Доставка” в София и Русе с настроение отбелязаха 6-та годишнина от създаването на звеното.   С вкусни торти и много добро настроение колегите от Happy “Доставка” отбелязаха шестия рожден ден на звеното. Създадено на 28 май 2010 г. с 20 души във Варна, днес в него работят 200 души, като 25 от тях са в Кол центъра. Автомобилите на Happy “Доставка” са изключително…

Прочети повече
“ПЕРСОНАЛЪТ Е НАЙ-ВАЖНИЯТ ФАКТОР ЗА УСПЕХА НА ЕДНО ЗАВЕДЕНИЕ”

“ПЕРСОНАЛЪТ Е НАЙ-ВАЖНИЯТ ФАКТОР ЗА УСПЕХА НА ЕДНО ЗАВЕДЕНИЕ”

Недялко Стоянов, управител на Happy Русе:  “ПЕРСОНАЛЪТ Е НАЙ-ВАЖНИЯТ ФАКТОР ЗА УСПЕХА НА ЕДНО ЗАВЕДЕНИЕ”             “2015 г. бе много успешна от гледна точка на финансовите показатели на ресторант Happy “Русе”, сподели неговият управител Недялко Стоянов.             Направеният ремонт с подмяна на част от оборудването…

Прочети повече
Заведение, управлявано от член на Хепи клъстер - най-оборотното във веригата

Заведение, управлявано от член на Хепи клъстер - най-оборотното във веригата "Хепи"

Николай Григоров управител на Хепи „Център” Варна: „„ХЕПИ” Е УСПЕШНА КОМПАНИЯ С МНОГО ДОБРА СИСТЕМА ЗА ОБУЧЕНИЕ” През август 2015 г. Хепи „Център” Варна, част от сдружението „Хепи клъстер” ДЗЗД, бе най-оборотното заведение в най-голямата верига ресторанти в България. Тогава, за месец, то е било посетено от над половин милион души.  „В силните…

Прочети повече
СЛУЖИТЕЛ НА 2015 Г.

СЛУЖИТЕЛ НА 2015 Г.

Венцислав Василев, готвач в ресторант Happy „Раковски”, управлявана от фирма "Вестрейд"ЕООД,  бе избран за „Служител на 2015 г.” в традиционната анкета, която се провежда в рамките на Компанията и обхваща 9 от фирмите в "Хепи клъстер". Василев събра най-много гласове от всички в цяла България.  Венци Василев има близо 8 години стаж и се отличава със скромност,…

Прочети повече
ОБУЧЕНИЕ ПО КАРВИНГ – ВАРНА

ОБУЧЕНИЕ ПО КАРВИНГ – ВАРНА

Зимният цикъл обучения, който Хепи Клъстер ДЗЗД организира за повишаване на квалификацията на част от своите служители завърши с четиридневно обучение по карвинг във Варна през февруари. Главен лектор бе Веселина Славчева - един от най-добрите карвинг майстори в България, под чието ръководство младите хора от различни заведения на веригата Happy от Варна, Русе и Бургас изработваха…

Прочети повече
ОБУЧЕНИЯ – СОФИЯ, ПЛОВДИВ, БУРГАС

ОБУЧЕНИЯ – СОФИЯ, ПЛОВДИВ, БУРГАС

За Хепи Клъстер ДЗЗД, 2015 година завърши с началото на поредния обучителен цикъл за повишаване на квалификацията на бармани, готвачи и сервитьори.      Зимната сесия на обученията стартира в София в началото на декември и продължи в Бургас и Пловдив до средата на месеца. Около 300 служители бяха поканени за участие в обученията по Програма “Гръбнак”. Тя има за цел…

Прочети повече
Проучване на клиентските мнения

Проучване на клиентските мнения

Вкусът на предлаганата храна е най-важният критейрий при избор на ресторант. Първото място е присъдено от 42,2% от анкетираните в проучване, финансирано от Хепи Клъстер. Качеството на храната е втори по важност критерий, следван от достъпните цени. Храната е онзи елемент, който се цени най-много от клиентите на ресторанти и който е подложен на най-сериозно наблюдение и критика…

Прочети повече


Oперация 2.4.1: „Насърчаване на бизнес кооперирането и клъстерите



eu
eu
eu


Проект BG161PO003-2.4.02-0016-C0001 “Повишаване на конкурентноспособността и подобряване на паазрното позициониране на „ХЕПИ КЛЪСТЕР”” се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Развитие на конкурентоспособността на българската икономика” 2007-2013, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейски фонд за регионално развитие и от националния бюджет на Република България”